Palazzo Versace

Welkom in het majestueuze Palazzo Versace Dubai !

 

Het volledig hotel is opgetrokken in een neoklassieke stijl met een subtiele Arabische toets.

Met zijn majestueuze ingang, hoge plafonds, op de millimeter getrimde tuinen en een waaier aan Italiaanse meubelen ademt dit hotel de pure Versace levenstijl uit.

Het hele complex is bezaait met perfecte tuinen, promenades, terrassen, waterpartijen en prachtige fonteinen, waant u zich even in een grote Italiaanse palazzo van weleer.     

 

Prijs is op aanvraag.

Op Aanvraag

Ligging van het hotel

Faciliteiten

Ervaar de Palazzo Versace manier van ontspannen tijdens uw verblijf in Dubai met onze extra luxe diensten en faciliteiten: zwemlessen, drie buitenzwembaden, State of the art fitnessruimte, Kids Club en nog veel meer.              

 

Accommodatie

Elk van de 215 luxe accommodaties van het hotel is doordrenkt van klassiek Italiaans design en weerspiegelt de ware essentie van het merk Versace. Hier ligt de nadruk van Luxe in het materiaal overal is er parketvloer of marmer, een canvas van uitgebreide witte en room kleurige lambrisering, en een pastel palet van zijde meubels. De kamers en suites van het Palazzo Versace zijn ingericht met de Versace Home Collection, die verheffende kleuren van turkoois, blauw, beige, goud en zalm biedt. Veel natuurlijk licht verlicht de kamers en suites, en een sereen uitzicht op de Dubai Creek of Culture Village kan worden genoten vanaf een eigen balkon of terras. De badkamers zijn voorzien van handgemaakte mozaïek en Carrara marmere tegels die een evenwicht van detail en eenvoud te bieden heeft. De ultieme achtergrond voor uw Walk-in regenwoud douche.

Palazzo Versace Dubai heeft 150 kamers en 65 suites.

Deluxe Kamer

Deluxe Kamer

Premier Kamer

Premier Kamer

Grand Suite

Grand Suite