Address Beach Resort

Dit imposante hotel moet je zien om te geloven. Het bevindt zich op één van onze favoriete locaties in Dubai en herbergt meteen ook 's werelds hoogste overloopzwembad. Je kijkt bovendien uit op een ander wereldrecord, met name het hoogste reuzenrad op onze planeet: Ain Dubai. Op wandelafstand van het majestueuze hotel vind je een overvloed aan restaurants, bars, boetieks, strandclubs en zelfs een opblaasbaar waterpark op zee. 

 

vanaf
€ 100

per kamer/per nacht

  • Hoogste infinity pool ter wereld
  • Prachtige locatie en indrukwekkende uitzichten
  • The Spa at Address: unieke spa op de 75e verdieping

Ligging van het hotel

Faciliteiten

Natuurlijk is het ultieme trekpleister 's werelds hoogste overloopzwembad op de 77e verdieping. De uitzichten die je hier hebt zijn echt magisch. Let wel: kinderen zijn hier niet toegelaten. Verwennerij alom in de elegante spa op de 75e verdieping, met enorme A-vormige ramen met uitzicht op de Arabische Golf. Wie het minder hoog wil zoeken kan op de begane gronden meerdere glamoureuze zwembaden en een privéstrand vinden. Het impressionante ontbijtbuffet wordt geserveerd in The Restaurant, terwijl u voor Aziatische fusion in het dakrestaurant ZETA Seventy moet zijn. Een fantastische al fresco-ervaring wacht u op in de Beach Grill aan zee, terwijl je bij Li' Brasil zowel van Braziliaanse als Libanese specialiteiten proeft. De keuken in de restaurants is enorm afwisselend, dus verwacht je aan heel wat smaakbommetjes. 

Accommodatie

De stijlvolle kamers in het hotel zijn voorzien van alle technologische snufjes die je maar kan bedenken. Verwacht 55 inch-televisies, iPad-bediening, designkoffiemachines, regendouches en badkuipen. De beschrijving per kamertype varieert, maar de kamerhoge ramen zijn er in elk kamertype. Onze favoriete kamers zijn die met zicht op zee en het Al Ain reuzenrad, maar ook het uitzicht op de jachthaven bevalt ons ten zeerste. Sommige suites hebben een balkon en er zijn er zelfs met 2 of 3 slaapkamers.