Dubai

Travelworld heet u welkom in Dubai, één van de meest impressionante bestemmingen op deze planeet.   Een bestemming die ook in razendsnel tempo uitbreidt en evolueert.  Het ene hotel overtreft het andere, het ene megabouwproject is nog niet af en het andere is al begonnen.  Dubai is een waar paradijs voor winkelfanaten en golfspelers.  Alles is groot, groter, grootst.  Zo vindt u er het hoogste gebouw ter wereld, het meest indrukwekkende winkelcentrum en het meest spectaculaire fonteinenspektakel.  Er is echter ook plaats voor authenticiteit in het oude hart van Dubai of in de omliggende natuur.  Herbron in de woestijn, maak een combi met één van de andere Emiraten, eet en drink in één van de vele toprestaurants of gezellige bars.  "The Sky Is The Limit", de mogelijkheden zijn eindeloos.  Welkom in Dubai, een bestemming waar al uw zintuigen op scherp staan en uw ogen en oren te kort komt.  

Dubai, omdat...

Rechtstreekse vluchten
Zon gegarandeerd
Prachtige skyline
Absolute tophotels
Waar shoppingparadijs
Unieke ervaringen
Veel toprestaurants

U vliegt volledig rechtstreeks van Brussels Airport naar Dubai met Emirates.  De vluchtduur bedraagt zo'n 6u en er zijn dagelijkse vluchten.
Daarnaast kunt u ook vliegen met o.m. Etihad Airways of Qatar Airways, weliswaar met een tussenstop dan.

2 regio's in Dubai

Labels

Exclusief
Huwelijksreis
All Inclusive
Luxe

Onze rondreizen en combi's

Combineer een trip naar Dubai met een verblijf in een ander exotisch oord.  Ontdek onze rondreizen en combi's hier.   

Travelworld Moments

Kruid uw vakantie met unieke Travelworld momenten, zoals exclusieve excursies en culinaire verwennerijen. Bezoek het hoogste gebouw ter wereld de Burj Khalifa of slenter door de souks op zoek naar goud, specerijen en allerlei soorten exotische waren. Voor een meer nederige ervaring kunt u zich volledig laten meeslepen in de mystiek van de Sjeik Zayed Moskee op maar een anderhalf uur rijden van Dubai. Ga op ontdekkingstocht door het ruige binnenland van Dubai met onze woestijn safari. Zoveel momenten, zoveel ervaringen. Beleef uw Travelworld moment en maak van uw reis naar het Oosten een onvergetelijke ervaring die u nog zeer lang zal bijblijven. 

Taal

Het Arabisch is de voertaal, maar ook Engels wordt overal gesproken.

Landinformatie

United Arab Emirates, F. Roosenveltlaan 73, 1050 Brussel, Tel : 02/640.60.00

Reisformaliteiten

U dient in het bezit te zijn van een internationaal paspoort, geldig 6 maand na retour. U krijgt een gratis toeristenvisum aan de grens. Er zijn geen vaccinaties nodig, zie www.itg.be voor meer info.

Klimaat

Aangenaam woestijnklimaat van november tot april, met koelere avonden. In de zomer is het er heel warm en droog en kan de temperatuur er soms oplopen tot 48°C. De hotels zijn volledig geklimatiseerd en de zwembaden worden er koel gehouden.

Tijdsverschil

De Emiraten lopen 2 uur voor in de zomer en 3 uur in de winter.

Valuta

De lokale munt is de Dirham (ongeveer E 0,25). U kan overal Euros omwisselen.