Mini Rondreis Authentiek Cuba

1

Dag 1

Havana - Cienfuegos Topes de Collantes

Na het ontbijt, transfer naar Cienfuegos. Daar aangekomen vertrekt u voor een rondleiding door de gezellige straatjes van deze stad. Bezoek aan Marti Park, het Tomas Terry Theater, het Huis van het Cultureel Erfgoed en de Kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis. Lunch in een lokaal restaurant inbegrepen. Daarna verder richting het nationale park Topes de Collantes. Overnachting en diner in berghotel Ferns (of gelijkwaardig).

Dag 2

Topes de Collantes Sancti Spiritus

Ontbijt, gevolgd door bezoek aan het Guanayara park. U volgt het wandelpad te midden de natuur. Lunch in een lokaal restaurant. Daarna richting Trinidad, inclusief stadstour. U bezoekt o.m. het stadsmuseum en de Canchanchara Bar. Hierna verder naar Sancti Spiritus met ook nog een bezoek aan de Iznaga toren en het stadscentrum. Overnachting en diner in Rancho Hatuey (of gelijkwaardig)

2
3

Dag 3

Sancti Spiritus Hanabanilla

Vandaag ontdekt u de regio rond het Hanabanilla meer, inclusief ook een wandeling langs de Black River. Lunch in een lokaal restaurant inbegrepen. Accommodatie in Hotel Hanabanilla (of gelijkwaardig)

Dag 4

Hanabanilla Santa Clara

Ontbijt en transfer naar Santa Clara. Ontdek alle hoogtepunten van de stad tijdens de erfgoedroute. Op het programma o.m. het Parque del Carmen, Leoncio Vidal Park, het Plaza Ernesto Che Guevara, … Lunch in lokaal restaurant inbegrepen. ’s Avonds diner en overnachting in Hotel Los Caneyes (of gelijkwaardig)

4
5

Dag 5

Santa Clara Havana (of Varadero)

Ontbijt, gevolgd door transfer naar Havana of Varadero voor terugvlucht/verlenging.

Inclusief

  • Het programma zoals hierboven beschreven

Niet inbegrepen

  • Fooien
  • Persoonlijke uitgaven