Avontuurlijke Rondreis Costa Rica

Een unieke rondreis aan de Caribische kant van dit prachtig land! De rondreis biedt een ideale mix van stad, avontuur, strand, cultuur, natuur, sportieve activiteiten en nationale parken. Het transport gebeurt gedeeltelijk met shuttlebussen en privé transfers. Bijna alle maaltijden zijn inbegrepen en u verblijft in zeer degelijke, typische hotels / lodges en tentenkampen!

1

Dag 1

Brussel - Madrid San Jose

Vlucht Brussel  - Madrid – San José. Maaltijden & drankjes aan boord. Verwelkoming bij aankomst en transfer naar hotel Sleep Inn in San José.

Dag 2

San Jose Pacuare

Na het ontbijt wordt u opgehaald door de gids voor een 2-daagse rafting belevenis op de Pacuare rivier. Tijdens de rafting tocht kunt u de fantastische fauna & flora van héél dicht beleven. Deze magische excursie neemt u mee van de ene stroomversnelling naar de andere langs de dichte vegetatie en de typische bewoners van deze streek: apen, luiaards en ontelbare soorten vogels. Overnachtingen en ontbijt, lunch & diner inbegrepen. (O-L-D)

2
3

Dag 3

Pacuara Manzanillo

Na een heerlijk ontbijt is het tijd om op een ongelooflijk raftingavontuur te vertrekken. Adrenaline verzekerd. Na de lunch brengt een privé transfer u richting Puerto Viejo. Dit plaatsje is bekend omwille van haar culturele allure, witte  zandstranden, tropische vegetatie en vele nationale parken. Overnachting in het Azania Bungalows. De kamers lijken op tenten met muskietnet, ventilator & hangmat. Unieke belevenis.

Dag 4

Manzanillo Manzanillo

Na het ontbijt is het tijd om te snorkelen en / of kanoën. Namiddag vrij. ’s Avonds diner en overnachting in Almonds and Corals. Manzanillo is wereldwijd gekend bij duikers voor de uiterst rijke onderwaterwereld die u al snorkelend kunt ontdekken. Wees voorbereid op een ontmoeting met het meest tropische onderwaterleven van de Atlantische Oceaan. (O)

4
5

Dag 5

Manzanillo Manzanillo

Na het ontbijt geniet u van een vrije dag. Optioneel kunt u een bezoek brengen aan de indianengemeenschap van het Talamaca gebied. Daarnaast zijn er natuurlijk nog tal van andere mogelijkheden in de omgeving. Overnachting in Almonds and Corals. 

Dag 6

Manzanillo Sarapiqui

Na het ontbijt, privé transfer van Manzanillo naar Sarapiqui. Verblijf in Hotel La Selva Biological Station op basis van vol pension.

Wandeltocht in La Selva in de namiddag of op dag 7 in de voormiddag. Dit indrukwekkende regenwoud is de natuurlijke habitat voor tal van zeldzame, kleurrijke vogels, vlinders, insecten, bloemen en planten. (O-L-D)

6
7

Dag 7

Sarapiqui San Jose

Na ontbijt is er een privé transfer naar San José (of na de wandeltocht als die niet op dag 6 gedaan werd). Overnachting in Hotel Sleep Inn in San Jose.

Dag 8

San Jose Madrid

Vrije dag om San José te verkennen. Transfer naar luchthaven voor retourvlucht.

Het is natuurlijk ook mogelijk om deze rondreis te verlengen aan één van de prachtige stranden die Costa Rica rijk is. 

8
9

Dag 9

Madrid Brussel

Aankomst in Brussel.

Inclusief

 • Internationale vluchten met Iberia met vertrek uit Brussel, via Madrid naar Costa Rica
 • Luchthaventaksen
 • Programma zoals hierboven beschreven
 • Documentatie map

Niet inbegrepen

 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Niet vermelde maaltijden
  • O=Ontbijt  /  L=Lunch  /  D=Diner
 • Optionele excursies en toegangsgelden bezienswaardigheden
 • Alcoholische dranken
 • Vertrektaks Costa Rica (+/- 26 USD pp)