Barbados

Barbados is niet enkel het eiland van popster Rihanna.  Het Caribische eiland heeft immers heel wat in haar mars.  Het heeft 60 stranden, 3000 zonuren per jaar en een uiterst aangenaam klimaat door de verkoelende wind.  Barbados is een voormalige kolonie van Engeland en staat garant voor een ontdekkingstocht vol van verrassingen.  Het herbergt enkele van de mooiste luxehotels ter wereld, bekroonde restaurants en leuke winkeltjes in hoofdstad Bridgetown.  Het is daarnaast ook de geboorteplaats van de rum en die proeft u rijkelijk op het ganse eiland.  Geniet van het ritme van Barbados, een Caribisch eiland waar u nooit genoeg van krijgt. 

 

 

Barbados, omdat ...

Iconische hotels
Hoofstad Bridgetown
Bruisend nachtleven
Geboorteplaats rum
60 stranden

 

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die u in geen tijd naar het levendige Barbados brengen.  Vanuit Brussel zijn dat o.m. British Airways en Condor.  Deze twee luchtvaartmaatschappijen maken respectievelijk een tussenstop in Londen en Frankfurt.  Daarnaast vliegt ook Air France naar het tropische eiland.  

Labels

Exclusief
Huwelijksreis
All Inclusive
Luxe

Hotels

Ontdek onze favoriete hotels op Barbados... Dit is slechts een greep uit ons gigantische hotelaanbod.  Uiterst afwisselend, gaande van 3-sterren en kleinschalig tot 5-sterren en All Inclusive.  Aan u de keuze! 

Travelworld Moments

Kruid uw vakantie met unieke Travelworld momenten dankzij onze exclusieve excursies en snuif de echte Bajan tradities op. Vertrek bijvoorbeeld aan boord van een cruise met de liefde van uw leven om samen te genieten van de zonsondergang of ga op ontdekkingstocht met een Land Rover 4x4 door "Little England" met onze jeepsafari. Zoveel momenten, zoveel ervaringen. Beleef uw Travelworld moment en maak van uw reis een vakantie om nooit nog te vergeten.

Tijdsverschil

In de winter is het op Barbados 5 uur vroeger en in de zomer 6 uur vroeger dan in België.

Taal

Engels is de voertaal.

Valuta

De Barbados Dollar is de gangbare munt. De Amerikaanse dollar en kredietkaarten worden in de meeste grote winkels en hotels aangenomen.

Landinformatie

Kanselarij van Barbados. Gen. Lartiguelaan 78, 1200 Brussel. Tel 02/732.18.67

Reisformaliteiten

Internationale reispas geldig tot zes maand na retour is nodig. Geen vaccinaties. Meer info hieromtrent op www.itg.be

Klimaat

De temperatuur bedraagt het jaar rond tussen de 28° en 30°C.