Atlantis Paradise Island

30% korting voor alle verblijven t.e.m. 29/10

Atlantis Bahamas is meer dan een hotel, het is een fantastische speeltuin voor jong en oud. Een waterparadijs met 50 000 zeedieren, een kolossaal Aquaventure waterpark, 21 restaurants en de wereldklasse Mandara Spa. Zoveel te ontdekken, zoveel te beleven.

Op het parelwitte strand van Paradise Island, zo’n halfuur rijden van Nassau luchthaven.

vanaf
€ 147
p.p./per nacht

Ligging van het hotel

Faciliteiten

U bent verwend als het gaat om eten, want Atlantis herbergt een selectie van 21 restaurants met op het menu de meest uiteenlopende maaltijden van over de ganse wereld. Dineren in Nobu is een must, waar de moderne Japanse keuken wordt gebracht door de beroemde chef Nobu Matsuhisa. Na het diner kunt u nog nagenieten in één van de 19 bars en lounges met een verfrissende cocktail. Natuurlijk is het paradepaardje van Atlantis het indrukwekkende waterpark Aquaventure, waar u zowel boven als onder water heel wat kunt beleven. Het hotel herbergt tienduizenden dieren, u kunt er zwemmen met dolfijnen, er zijn 11 zwembaden, een snorkellagune, gigantische glijbanen (probeer zeker eens de bijna verticale ‘Leap of faith’) en vier ongerepte witte zandstranden. Verder herbergt Atlantis ook nog een Mandara spa met sauna en gymzaal (in de Ocean Club), een casino, watersportcentrum, 5 tennisbanen, een Atlantis kidsclub en een 18-holes golfclub. Het hotel ligt vlak aan een jachthaven, vanwaar u vele excursies op zee kunt ondernemen.

Accommodatie

De 3600 kamers in het Atlantis Paradise Island Resort zijn verspreid over verschillende locaties : Beach Tower, Coral Tower en Royal Tower. Daarnaast zijn er ook nog meer dan 600 suites in de gedeeltes The Cove en The Reef. Alle kamers hebben airconditiong, televisie, telefoon, badkamer, kluisje, haardroger, minibar, gratis Wi-Fi en 24 uurs roomservice. De standaardkamers zijn ondergebracht in de Beach Tower en zijn eerder 4-sterren niveau. U heeft er de keuze uit Terrace kamers en Waterview kamers, beide met een oppervlakte van 26m2. De terrace kamers kijken uit op het resort, de Waterview kamers op het waterlandschap, het zwembad of de oceaan. U heeft dezelfde keuze in de Coral Tower, waar de kamers wel wat luxueuzer en ook ruimer zijn (28m2). Tenslotte is er de Royal Tower met nog grotere kamers (37m2) en keuze uit Terrace, Harbourview of Waterview. Bent u op zoek naar nog meer ruimte, ga dan voor The Cove Atlantis met haar gigantische Ocean Suites (63m2) of Deluxe Ocean Suites (73m2) verspreid over 2 niveaus met aparte woonkamer en slaapkamer, een grote zithoek, ruime badkamer en BOSE entertainmentsysteem. Tenslotte is er ook nog het laatste gedeelte (The Reef Atlantis), wat meer een thuis weg van huis is met ruime studio’s, suites en penthouses.

Beach Tower Terrace Kamer

Beach Tower Terrace Kamer

  • Max. 5 personen
  • Balkon of patio
Beach Tower Water View Kamer

Beach Tower Water View Kamer

  • Max. 5 personen
  • Balkon of patio
Coral Tower Terrace Kamer

Coral Tower Terrace Kamer

  • Max. 5 personen
  • Balkon
Coral Tower Harbour View Kamer

Coral Tower Harbour View Kamer

  • Max. 5 personen
  • Balkon
Royal Tower Terrace Kamer

Royal Tower Terrace Kamer

  • Bemeubeld balkon