Bahamas

Vlak onder de punt van Florida, zal u de zonnige Bahamas terug vinden. Op een 10-tal uren vliegen van Europa kan u deze eilandengroep ver kennen. Het meest populaire eiland, Nassau, straalt het rijke koloniale verleden uit. De landhuizen uit die tijd werden prachtig geschilderd in de kleurige pastelverf. Een indrukwekkende tolbrug brengt u tot in Paradise Island, een eilandje vlak voor de kust met kilometers lange zandstranden, zeer veel casino’s en shopping mogelijkheden! Vanwege de taxvrije waren houden de meeste cruiseschepen hier halt. Wie op zoek is naar rust, doet één van de zustereilandjes aan. De Bahamas zijn ook ideaal voor een duikvakantie. De onderwaterwereld van de Bahamas is de thuishaven van ontelbare vissoorten. It’s better in the Bahamas, zo zeggen de bewoners, en ze hebben gelijk.

Bahamas, omdat...

Cable Beach
Lucayan National Park
Eilandhoppen
Shopping
Extensie op VS

Vertrekt u vanuit Brussel, dan is British Airways uw beste optie.  U vliegt, via Londen, rechtstreeks naar de internationale luchthaven van Nassau.  Er zijn dagelijkse vluchten. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk om de Bahamas aan te doen als aanvulling op een rondreis door Amerika.  In dit geval gaan we voor u op zoek naar de allerbeste vluchtverbinding.  

Labels

Exclusief
Huwelijksreis
All Inclusive
Luxe

Hotels

Hier vindt u alvast een kleine greep uit ons hotelaanbod op de Bahamas.  Er zijn nog tal van andere opties op één van de kleine eilandjes in de eilandengroep.  Een charmant boetiekhotel of liever een gigantisch All Inclusive resort?  Travelworld kan het allemaal voor u regelen. 

Travelworld Moments

De Bahamas heeft heel wat te bieden en met deze fantastische Travelworld momenten maakt u het beste van uw tijd op een van de mooiste plekjes van deze aardbol. Hoofdstad Nassau is een unieke belevenis op zich, maar ook daarbuiten valt nog heel wat te ontdekken en te bezichtigen. Wat dacht u van zwemmen met dolfijnen, touren met een segway op weg naar Blu Lagoon, Leguanen spotten in Exuma Bay. Voor iedereen is er een Travelworld moment. Welke is de uwe?

Valuta

In de Bahamas betaalt u met de Bahama-dollar, die is gekoppeld aan de US Dollar.

Landinformatie

Bahamas Tourist Office - 115 Rue de Cherche - Midi 75006, Paris - France Tel : + 33 1 45 26 62 62 - Fax: + 33 1 48 74 06 05 - Email: info@bahamas-tourisme.fr

Reisformaliteiten

Een internationale reispas die 6 maand geldig is na uw retour. Geen vaccinaties nodig. Zie ook www.itg.be hieromtrent.

Klimaat

Het klimaat schommelt altijd tussen de 27°C en 31°C. December, januari en februari rond de 25°C. De meeste neerslag valt van juni tot oktober, in korte buien.

Taal

Men spreekt enkel Engels.

Tijdsverschil

6 Uur vroeger tijdens de zomertijd en 5 uur vroeger tijdens de winter, dan in België.