Asara Hua Hin

vanaf
€ 132
p.p./per nacht

Wie smacht naar rust en privacy voelt zich in het Asara hotel ongetwijfeld de koning te rijk. Eén van onze absolute favorieten in Thailand dankzij z’n ruime suites en poolvilla’s, uitstekende keuken en prachtig spacentrum.

Ligging van het hotel

Faciliteiten

Geniet van de heerlijke keuken in één van de drie restaurants van het hotel. In Kampu by Design smult u van een heerlijk champagne ontbijt met zicht op zee. Verder zijn hier ook regelmatig themabuffetten. In het Kampu by Choice restaurant kan u zelf de ingrediënten voor uw diner selecteren. Voor een lichte, frisse keuken kunt u tenslotte terecht in de Asara Thai Bistro. Doorheen het ganse hoteldomein vindt u zwemzones en lagunes. Er zijn ook twee grote zwembaden, een speelzone voor kinderen en een pool bar. Voor nog verdere relaxatie kan u terecht in het spacentrum van het hotel. Asara beschikt tenslotte ook over een schoonheidssalon, een fitnesszaal, een bibliotheek en een winkeltje.

Accommodatie

Standaard verblijft u in één van de Holiday Suites, met een oppervlakte van 120m2. Ze beschikken over een ruime loungehoek, een dagbed, badkamer met binnen- en buitendouche alsook een apart bad. Andere faciliteiten in deze suites zijn o.m. airco, satelliettelevisie, DVD speler, haardroger, koffie- en theefaciliteiten, koelkast met minibar en een safe. De deluxe suites hebben dezelfde faciliteiten, maar beschikken verder over een ruim privé terras of gazebo met sala. Naast de twee types suites zijn er ook villa’s met privé zwembadje. Deze villa’s zijn beschikbaar met één of twee slaapkamers. Verder beschikken ze over een leefruimte met dagbed, badkamer met apart bad/douche, alsook een privé tuin met plonsbadje en buitendouche.

Holiday Suite

Holiday Suite

Deluxe Suite

Deluxe Suite

Pool Villa

Pool Villa

Deluxe Pool Villa

Deluxe Pool Villa