Panorama Hotel

Kleinschalig, budgetvriendelijk hotel. Een absolute aanrader voor wie het eiland volledig wenst te ontdekken en niet op zoek is naar een hotel met honderden faciliteiten en uitgebreide animatiemogelijkheden.

Het hotel ligt net buiten het pittoreske dorpje Mellieha (op amper 350m), in het noorden van Malta. Op wandelafstand vindt u verschillende winkeltjes, restaurants en bars. Door z’n ligging op een heuvel geniet u in het hotel van indrukwekkende, panoramische uitzichten over de baai van Mellieha en de eilandjes Gozo en Comino. De mooiste stranden van Malta liggen op minder dan een kilometer afstand, de ferryhaven op amper 4km. Dankzij de nabijgelegen bushalte kan u ook makkelijk alle bezienswaardigheden van Malta ontdekken.

Ligging van het hotel

Faciliteiten

Modern restaurant geopend voor ontbijt, lunch en diner met ’s ochtends en ’s avonds verzorgde buffetten. Regelmatig worden er ook thema avonden georganiseerd. Verder vindt u er een zwembad met apart kindergedeelte, zonnedek met ligzetels, cocktailbar en een TV/video kamer. Het hotel kan geboekt worden in ontbijt, half pension of zelfs op basis van All Inclusive.

Accommodatie

Alle 56 kamers beschikken over badkamer met douche, airco/ centrale verwarming, telefoon, televisie en een haardroger. Alle kamers hebben bovendien een balkon en panoramisch zicht op zee. U ziet vanuit uw kamer zelfs de eilanden Gozo & Comino liggen.  Met een beetje geluk kunt u ook het eiland Sicilië in de verte gadeslaan.  De kamers bieden plaats aan maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen. Gratis WIFI is beschikbaar in alle kamers en publieke ruimtes van het hotel.

Zeezicht kamer

Zeezicht kamer