Kurumba Maldives

vanaf
€ 165
p.p./per nacht

Kurumba was het allereerste resort in de Malediven, maar heeft in al die jaren niets van haar strepen verloren.  Aanrader voor wie zoekt naar een prijsvriendelijk hotel met eigen huisrif en ruim aanbod aan eetgelegenheden.

Sfeervol charmehotel met uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. 

 

Ligging van het hotel

Faciliteiten

Er is een restaurant voor elke dag van de week met keuze uit 8 restaurants en 3 bars.  Thais, Chinees, Indisch, Arabisch, Italiaans?  Of heeft u eerder zin in sushi of zeevruchten?  Zeer interessant is het optionele All-in pakket van het hotel, wat u uiteindelijk toch voordeliger uitkomt.  Er is een dagelijks activiteitenprogramma met live entertainment en ook tal van gratis land- en watersportmogelijkheden.  Er zijn verder ook authentieke, lokale ervaringen met o.m. typische spabehandelingen in de knappe Veli Spa en kookdemonstraties.  Daarnaast ook gratis Wi-Fi, 2 zwembaden, 2 kinderbaden, een kidsclub, een 24u fitness, 3 verlichte tennisbanen en gratis snorkelmateriaal.

Accommodatie

Keuze uit 180 kamers, bungalows en villa’s, voorzien van o.m. airco, minibar, telefoon, televisie en terras.  De superior kamers (74m2) bevinden zich in kleine gebouwtjes te midden het kokosbos. De deluxe bungalows (74m2) hebben dan weer een dressing en een open badkamer, terwijl de Garden Pool Bungalows (124m2) met plonsbad meer landinwaarts liggen te midden de tropische tuinen.  Deze bestaat ook in een versie aan het strand (Beachfront), met dezelfde faciliteiten.  De Private Villa (103m2) ligt ook vlak aan het strand en heeft een jacuzzi.  De Deluxe Pool Villa (200m2) beschikt dan weer over een plonsbad, jacuzzi en een terras met zeezicht.

Superior Kamer

Superior Kamer

Deluxe Bungalow

Deluxe Bungalow

Deluxe Bungalow Frontaal Zeezicht

Deluxe Bungalow Frontaal Zeezicht

Garden Pool Villa

Garden Pool Villa

Deluxe Pool Villa

Deluxe Pool Villa