La Reunion

Word volledig één met de natuur op La Réunion, het meest tropische stukje Frankrijk op deze aardbol.  Een eiland aan de andere kant van de evenaar, waar natuur en charme hand in hand gaan.  Geen massatoerisme, overvolle All Inclusive hotels én eenheidsworst.  In La Réunion leeft u op het ritme van de magische fauna en flora.  Beklim zeker de Piton de la Fournaise, een actieve vulkaan van maar liefst 2650m hoog.  Stilzitten staat niet op het programma tijdens uw reis op La Réunion, want u kunt verder ook prachtige wandelingen maken, tussen de walvissen en dolfijnen zwemmen, parachutespringen of helikoptertochten maken.  La Réunion ontdekt u het best tijdens een Fly&Drive vakantie, waarbij u met uw eigen huurwagen het eiland volledig verkent.  Wij raden u zeker aan om La Réunion te combineren met andere eilanden in de Indische Oceaan, waaronder de Seychellen of Mauritius. 

 

La Réunion, omdat ...

Vulkanisch eiland
Groene keteldalen
Vele watervallen
Helikoptervluchten
Pittoreske dorpjes

U vliegt met nationale trots Air Austral naar La Réunion.  Zij hebben rechtstreekse vluchten vanuit Parijs Charles de Gaulle naar La Réunion.  De vluchtduur bedraagt zo'n 11u.  Het is tevens mogelijk om te reizen met Air France vanuit Parijs Orly.  In beide gevallen kan ook een TGV bijgeboekt worden vanuit Brussel-Zuid of Rijsel.  

Labels

Exclusief
Huwelijksreis
All Inclusive
Luxe

Onze beste deals

Ontdek de beste deals op La Réunion, nu bij Travelworld.  Voor meer info en/of reservatie contacteer uw dichtstbijzijnde Travelworld verkooppunt. 

Hotels

Ontdek een voorsmaakje van ons hotelaanbod op het groene eiland La Réunion.  Deze hotels kunt u makkelijk combineren met andere hotels in de bergen.  Zoals altijd bij Travelworld gaat ons aanbod van 3 tot 5-sterren.  Wie u ook bent en wat u ook zoekt; wij hebben het voor u! 

Rondreizen

La Réunion is geen eiland om stil te zitten.  Trek er op uit en combineer verschillende hotels tijdens een privé rondreis of een Fly&Drive.  Vooral die laatste formule is uiterst populair op het eiland.  Met uw eigen huurwagen ontdekt u alle hoogtepunten van dit prachtige eiland.  Go discover! 

Valuta

U betaalt er, net zoals hier, met de euro.

Reisformaliteiten

Een geldige identiteitskaart volstaat en vaccinaties zijn absoluut niet nodig.

Klimaat

Het ganse jaar door geniet La Réunion van een tropisch klimaat. Het is er warm van december tot maart (ca. 27°C) en iets frisser tussen april en september (ca. 21°C). Neem een dikke trui mee als u de bergen wenst te verkennen, want daar kan het tot 10 graden frisser zijn.

Tijdsverschil

La Réunion heeft 2 uur voorsprong in onze zomertijd en 3 uur in onze wintertijd.

Taal

Frans is de officiële taal, maar de lokale bevolking spreekt ook een mondje Creools.