The St regis Bora Bora Resort

vanaf
€ 543
p.p./per nacht

Eén van de meest exclusieve hotels van Frans-Polynesië is de St Regis Bora Bora.  Gelegen te midden een immens domein met de allergrootste villa’s van de archipel én uiterst persoonlijke service.  Een favoriet bij jetsetters! 

Op het eiland Bora Bora, zo’n 20 bootminuten van de luchthaven verwijderd. Dankzij de gratis shuttle naar het hoofdeiland is het extra makkelijk om Bora Bora helemaal te ontdekken.   

Ligging van het hotel

Faciliteiten

Het hotel ligt aan een uitgestrekt privé-strand en er worden verschillende gratis wateractiviteiten aangeboden.  U kunt ook heerlijk snorkelen in de paradijselijk lagune.  St Regis is het enige hotel in Bora Bora met 2 openluchtzwembaden, waarvan één voor volwassenen en één met gezellige swim-up bar.  Het fitnesscentrum is 24u geopend en u kunt ook een balletje slaan op de tennisbaan.  Leen één van de gratis fietsen, zodat u het ganse domein van maar liefst 17 hectare kunt doorkruisen. Er is gratis Wi-Fi voor alle gasten in het ganse resort.  Laat u zeker ook eens verwennen in het Miri Miri spacentrum van Clarins, de enige Clarins Spa in Frans-Polynesië.  Culinair wordt u verwend in verschillende restaurants.  Onze favoriet is Lagoon by Jean-Georges Vongerichten met topkeuken op een unieke locatie.  Het restaurant bevindt zich immers boven het water met glazen vloeren die u een blik gunnen op de onderwaterwereld.  Vaste bezoekers zijn de haaien die voor een fantastisch schouwspel zorgen. Daarnaast is er natuurlijk ook een gezellig hoofdrestaurant met mediterrane gerechten en thema-avonden, een sushirestaurant en een Italiaanse bistro.  Daarnaast is het ook mogelijk om 24/24 te genieten van room service.  Extra service wordt u verleend door de butlers, die assisteren bij het in- en uitpakken van de valiezen, koffie en thee brengen bij een persoonlijke wake-up call, u rondrijden doorheen het resort met de club cars en ga zo maar door.

Accommodatie

The St Regis biedt u de keuze uit 91 luxueuze villa’s, met o.m. de allergrootste paalwoningen van gans Frans-Polynesië met een oppervlakte van minimaal 144m2 en glazen panelen die u een blik op de onderwaterwereld gunnen.  Uniek zijn ook de Premier Overwater Villa’s met jacuzzi op het terras (ons favoriete villatype) en de Royal Overwater Villa’s met 2 aparte slaapkamers en een prachtig privé zwembad boven het water.  Daarnaast zijn er ook prachtige Beach Villa’s beschikbaar, sommige met rechtstreekse toegang tot het strand.  Deze villa’s beschikken tevens over een privaat plonsbad en een afgesloten tuin met openluchtdouche.  Privacy verzekerd.  Summum van alle accommodaties is de Royal Estate met 3 slaapkamers en een totale oppervlakte van niet minder dan 1200m2.  Het toppunt van luxe en exclusiviteit.

Overwater Villa

Overwater Villa

Poolbeach Villa

Poolbeach Villa

Premier Overwater Villa

Premier Overwater Villa

Superior Overwater Villa

Superior Overwater Villa

Royal Overwater Villa

Royal Overwater Villa

Deluxe Overwater Villa

Deluxe Overwater Villa

Royal Estate

Royal Estate