Sofitel Moorea La Ora Resort

vanaf
€ 223
p.p./per nacht

Het stijlvolle Sofitel Resort ligt aan één van onze favoriete zandstranden van Moorea. Het is een rustig hotel, met adembenemend uitzicht op Tahiti. Moderne elementen en traditionele architectuur gaan hand in hand in dit kwalitatieve hotel.

Op één van de mooiste zandstranden van Moorea, met prachtig uitzicht over Tahiti. Er zijn weinig restaurants en bars in de omgeving, waardoor een huurwagen geen overbodige luxe is. De luchthaven en de pier liggen op een 5-tal autominuten.

Ligging van het hotel

Faciliteiten

Het hotel beschikt over twee restaurants, met internationale keuken in het PURE restaurant en romantiek op het strand in LE K restaurant. Room service is er dagelijks van ’s ochtends tot ’s avonds 21u30. Aan het zwembad van het hotel vindt u verder nog de gezellige VUE bar, waar ook snacks en ijsjes worden geserveerd. Het hotel beschikt ook over een watersportcentrum met gratis snorkels, kajaks, waterfietsen en paddle board. Doordat de lagune voor het hotel beschermd is zijn gemotoriseerde watersporten strikt verboden. Elke donderdag is een typisch Polynesische dag in het hotel met tal van authentieke activiteiten doorheen de dag en ’s avonds een typisch buffet met dansspektakel. Het hotel beschikt verder over een overlopend zwembad, een zeer sfeervol spacentrum en enkele boetiekjes.

Accommodatie

113 elegante bungalows op het water, op het strand of in de tropische tuinen van het hotel. Ze zijn voorzien van airco, plafondventilator, koffie en theefaciliteiten, haardroger, internet, minibar, zonnedek, radio, kluisje, douche, telefoon en tv. De verschillende bungalows komen telkens in een superieure standaardversie en een luxeversie. Het verschil tussen de twee versies zit hem vooral in de extra ruimte en de openluchtpatio in de badkamer.

Luxury Bungalow Garden View

Luxury Bungalow Garden View

Superior Bungalow Lagoon View

Superior Bungalow Lagoon View

Luxe Beach Bungalow

Luxe Beach Bungalow

Luxe Villa

Luxe Villa

Superior Overwater Bungalow

Superior Overwater Bungalow

Luxury Overwater Bungalow

Luxury Overwater Bungalow