Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is meer dan z'n witte zandstranden en All Inclusive hotels alleen.  Zo is er de adembenemende natuur, met o.m. de Pico Duarte, Saona of Samana.  Er is ook de stad Santo Domingo, de eerste stad van de Nieuwe Wereld, met prachtige koloniale architectuur en smalle, gezellige steegjes.  Of wat dacht u van het historische centrum van Puerto Plata met de vele kleurrijke huizen?  U kunt ook tal van watersporten uitoefenen onder de stralende zon, zwemmen met dolfijnen of golfen op één van de uitdagende golfterreinen.  De Dominicaanse Republiek is kleurrijk, swingend en charmant.  Net zoals haar bevolking trouwens... Laat u dus verrassen door dit subtropische paradijsje.

 

Dominicaanse Republiek, omdat...

Prachtige natuur
Uitdagende golfbanen
Historisch Puerto Plata
Santo Domingo
Betaalbaar paradijs

Er zijn tal van verschillende vluchtopties om richting de Dominicaanse Republiek te reizen.  Zo zijn er rechtstreekse vluchten vanuit Brussel Zaventem met TUI Fly.  Vliegt u liever met een reguliere luchtvaartmaatschappij, dan zijn er o.m. Air France vanuit Parijs, Air Berlin vanuit Dusseldorf of KLM vanuit Amsterdam.  Samen met u gaan we op zoek naar de allerbeste vluchtoptie.   

Labels

Exclusief
Huwelijksreis
All Inclusive
Luxe

Onze favoriete hotels

Ontdek onze favoriete hotels in de Dominicaanse Republiek.  Van een boetiekhotel voor volwassen gasten tot het grootste All Inclusive hotel van het ganse Caribisch gebied.  De mogelijkheden zijn eindeloos en dit is maar een greep uit ons gigantische aanbod.   

Taal

Ter plaatse spreekt men meestal Spaans en Engels.

Tijdsverschil

Tijdens de wintermaanden is het er 7 uur vroeger en tijdens de zomermaanden 6.

Reisformaliteiten

Een geldige identiteitskaart of internationaal paspoort volstaat. Ter plaatse betaalt u 10 USD voor een toeristenvisum. U heeft geen inentingen nodig. Meer info hieromtrent op www.itg.be.

Valuta

Ter plaatse betaalt U in Dominican Peso, maar USD wordt overal aanvaard.

Landinformatie

Voor meer informatie kan u terecht bij de toeristische dienst van de Dominicaanse Republiek, Louizalaan 271, 1050 Brussel. Tel 02/646.13.00

Klimaat

De temperatuur is het ganse jaar door zeer goed en draait rond de 30°C. In het najaar kunnen korte regenbuien voor verfrissing zorgen.